Hva er JCI?

Junior Chamber International (JCI) er verdens største praktiske ledertreningsorganisasjon og en uavhengig, verdensomspennende frivillig organisasjon for kvinner og menn mellom 18 og 40 år. JCI består av mennesker fra alle samfunnslag, som ønsker å oppnå personlig eller profesjonell utvikling.

“We meet, learn and grow.” JCI er en verdensomspennende organisasjon for unge ledere, entreprenører og andre som ønsker personlig eller profesjonell utvikling. På verdensbasis har foreningen 200 000 medlemmer i 110 land over hele verden. JCI er en organisasjon hvor mennesker møtes, lærer og utvikler seg.

JCI Innovation

JCI Innovation er en av lokalforeningene i Norge. Vi skiller oss ut ved et sterkere fokus på næringsliv, tilbakemeldingskultur og gründerskap. Foreningen ble stiftet i 1997 og er den største lokalforeningen i JCI Norway. Våre medlemmer har flere ganger vunnet både Norges-, Europa- og verdensmesterskap i tale- og debatteknikk.

Internasjonale arrangementer

Hvert år samles JCI-medlemmer på JCI sine internasjonale arrangementer for å fremme samarbeid på tvers av grenser, engasjere seg i dialog for å iverksette globale utviklingsprosjekter og forene JCI sitt globale nettverk. Hvert år arrangeres Europakonferanse i mai/juni og Verdenskongress i november.

I år er Europakonferansen i Riga, Latvia 19-22. juni 2018. Verdenskongressen blir i Goa, India 30 oktober – 3. november 2018.

JCI Norway

JCI Norway er den nasjonale paraplyorganisasjonen for lokalforeninger i Norge. JCI Norway koordinerer nasjonale aktiviteter og drives av et styre med 6 medlemmer, som alle er medlemmer i sine respektive lokalforening.

I Norge oppsto den første kontakten med JCI i 1949, men organisasjonskomitéen ble først konstituert den 11. september 1956. Med det ble Yngres avdeling av Oslo Handelsstandsforening (OHF) til Oslo Junior Chamber med ca. 400 medlemmer. I 1958 ble Junior Chamber Norway offisielt tatt opp som medlem i Junior Chamber International.

Nasjonalkongressen for JCI Norway avholdes på østlandet, 19. til 21. oktober 2018.

Reklamer